Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

ΣΑΡΩΣΑΝ ΟΙ ΚΑΡΑΤΕΚΑ ΤΟΥ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ...

Τα ξημερώματα της Δευτέρας στις 22 Δεκεμβρίου 2014 η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΛΛΑΣ KARATE TEAM επέστρεψε δαφνοστεφανωμένη από το ΔΙΕΘΝΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ "MARMARA CUP" το οποίο διεξήχθη στις 19-21 Δεκεμβρίου στην Κωνσταντινούπολη.
Την ομάδα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΛΛΑΣ KARATE TEAM στελέχωσαν 36 αθλητές και 4 προπονητές από 8 συλλόγους της Βόρειας Ελλάδας οι οποίοι συμμετείχαν σε ατομικά και ομαδικά αγωνίσματα όλων ηλικιών.

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΛΛΑΣ KARATE TEAM επέστρεψε έχοντας στις αποσκευές της 6 ΧΡΥΣΑ, 9 ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΚΑΙ 15 ΧΑΛΚΙΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ κατακτώντας την ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ του τουρνουά ανάμεσα σε 68 ομάδες οι οποίες εκπροσωπούσαν στο σύνολό τους 17 χώρες..
Ο Α.Σ SHOTOKAN KARATE ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ συμμετείχε με 10 αθλητές από τους οποίους ΧΡΥΣΟ μεταλλιο κατέκτησε η Κατερίνα Πλαστράκη (-61κ. γυναικών), το ΑΣΗΜΕΝΙΟ ο Αναστάσιος Ορτουλίδης (ομαδικό εφήβων) και τα ΧΑΛΚΙΝΑ οι: Μουταφτσής Ηλίας (-75κ. ανδρών), Τζίλια Στελίνα (-34κ2004),Ιωαννίδης Χαράλαμπος (-30κ2005), Μαμόγλου Φωτεινή (-47κ. νεανίδων) και ομαδικό γυναικών,. Πέμπτη θέση κατέκτησαν οι Σότα Λεό και Χαραλαμπίδης Γιάννης, ενώ συμμετοχή είχαν οι Τζίλιας Χρήστος (-25κ. 2005) και Παπαδόπουλος Γεώργιος(-30κ 2006)




 Θερμά συγχαρητήρια σε αθλητές και προπονητές για την κατάκτηση των μεταλλίων και την όλη παρουσία της ομάδας που εκτός των εμπειριών που αποκτήθηκαν, οι αθλητές μας υπο την επίβλεψη του ομοσπονδιακού προπονητή Κώστα Παπαδόπουλου δίδαξαν ήθος πάντα στα πλαίσια της ευγενούς άμιλλας.

.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου