Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Η ιστορία του Α.Σ. ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ



Η ιστορία του Α.Σ. ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ

     Τον Μάρτιο του 2009 με την πρωτοβουλία του νυν προπονητή του Συλλόγου Κώστα Παπαδόπουλου ξεκίνησε τμήμα ΚΑΡΑΤΕ με 15 αθλητές στο Λάκκωμα. Οι αθλητές για λίγο χρονικό διάστημα φιλοξενήθηκαν στο γυμναστήριο που διέθετε το κλειστό κολυμβητήριο της περιοχής Appolo sports και γι’ αυτό ευχαριστούμε θερμά τον κ. Σπύρο Ιωακειμίδη ο οποίος μας έδωσε την δυνατότητα για τα πρώτα βήματα του Συλλόγου.
     Στην συνεχεία , από τον Ιούνιο της ίδιας χρονιάς ξεκίνησε η διαδικασία ίδρυσης του Συλλόγου από φίλους του αθλήματος και γονείς αθλούμενων παιδιών οι οποίοι είναι και τα ιδρυτικά μέλη. Παράλληλα με την βοήθεια των τοπικών παραγόντων τόσο του Λακκώματος όσο και του τότε Δήμου Ν. Καλλικράτειας ο Σύλλογος διεκδίκησε σε ανοιχτή δημοπρασία χώρο του Δήμου  όπου στεγάζεται μέχρι και σήμερα και φιλοξενεί αθλητές όλων των ηλικιών .
     Μετά την αναγνώριση του Συλλόγου από το αρμόδιο Πρωτοδικείο στις 29-03-2010 και Α.Μ. 8885 σειρά είχαν οι εκλογές για σύσταση σώματος του πρώτου Δ.Σ όπου η σύνθεση του ήταν η εξής:
 Πρόεδρος – Τζίλιας Στέργιος ,
 Αντιπρόεδρος – Ορτουλίδης Παναγιώτης ,
 Γραμματέας – Τσόντου Ντιάνα ,
Ταμίας – Παπαδόπουλος Στέφανος ,
 Έφορος – Ψάρρας Εμμανουήλ.
     Με απόφαση του Δ.Σ. ο Σύλλογος κατέθεσε τα απαραίτητα δικαιολογητικά στην Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε (ΕΛ.Ο.Κ.) και από τον Οκτώβριο του 2010 είναι και επίσημα μέλος της.
     Ο Α.Σ. ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ ανήκει στην κοινωνία του αθλητισμού και υπηρετεί πιστά το ρολό του προσφέροντας νέα ταλέντα αλλά και υγιείς ψυχικά και σωματικά ανθρώπους .Αντλεί μεγάλο μέρος του δυναμικού του από την ευρύτερη περιοχή αναπτύσσοντας παράλληλα και τις υποδομές του.
Σήμερα λειτουργούν τμήματα ανηλίκων και ενήλικων με πάνω από 60 αθλητές .
Τηλ. Επικοινωνίας  6936-811973 κα. Τσόντου Ντιάνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου